Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas nyaki redő ertek,hogyan...

Magas nyaki redő ertek,hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Penteken voltam kombinalt teszten.

13+2napos babam nyaki redoje 3.1 mm(3 mm-ig jo).

Minden mas eredmeny tokeletes,alacsony kockazatuba soroltak.

Rairtak a papirra,hogy genetikai tanacsadas javasolt.

Ti mit tennetek a helyemben?Beteg a babam?

Teljesen kivagyok.

2020. szept. 13. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Nem biztos.

Tovább kell menni magzatvízvételre, abból fogják tudni biztosa megmondani.

2020. szept. 13. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Lányomnak is ennyi volt 15 éve.. Engem nem küldtek sehová! Egészséges 🙂 Igaz jó nagy baba volt hozzám képest.
2020. szept. 13. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3,2 volt. Én mentem Niftyre, meg magzati szívultrahangra, mert kicsit paramami vagyok. Ha megnyugtat, és megengedhetitek, menj te is vakami plusz vizsgálatra, de ne idegeskedj. Biztos minden rendben van nálatok is. Nálunk szerencsére nincs semmi baj, erős stramm kölyök,jó nagy baba,most volt fél éves :)
2020. szept. 13. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a valaszokat!
2020. szept. 13. 11:13
 5/6 babyboom567 ***** válasza:

Kolléganőm babájánál,nagyon magas nyaki redőt mérte, és ciszták voltak a baba agyában, belső szerveiben,a kombinált tesztje 1:6 hoz lett,mondták, hogy készüljenek fel, mert olyan rossz az eredmény ,hogy a magzatvíz mintavétel ilyenkor már csak protokoll az abortuszhoz(nem tartották volna meg a beteg babát).

Semmi baja, egészséges 7 éves nagy fiú.

Kitartás!

2020. szept. 14. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem későn mérték, a betöltött 13.hét után már nem 'számít' a mérés, hisz akkor már nagyobb a baba, meg lehet alapból is nagyobb lesz, pluszba még ez is hozzá tehet. Vagyis nálunk így megy, a 12.hét 5.-6.napjáig le szokták mérni, hogy ne legyen ilyen gond. És természetesen orvostól is és géptől is függ. Szerintem menj el további vizsgálatra, hogy meg nyugodj!

2020. szept. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!