Terhesség alatt mennyi Panadol szedése számít már soknak?
Sziasztok!
Sajnos nagyon fejfájós vagyok. Meleg időben még rosszabb. 12 hetes vagyok, tegnap is, ma is kellett bevennem egy-egy szem Panadolt, annyira fáj(t) a fejem.
Félek, mert nem akarok gondot a kisbabámnak, de a migrént sem bírom.
Ha a Panadol segít, az nem migrén.
Az csak sima fejfájás. Amin a több víz, vagy a borogatás, masszázs, hajszárítózás, tea is segít.
Migrénes vagyok, de eszembe nem jutott semmilyen gyógyszerrel veszélyeztetni a gyerekem egészségét. Főleg nem egy szimpla fejfájás miatt.
Körülbelül 15 éve vagyok fejfájós, úgyhogy tudom jól, hogy mi az a migrén, sőt azt is, hogy mi a migrénaura, mert az is szokott lenni. Nekem segít a Panadol, kedves egyes és kettes. Ha nektek nem, azt sajnálom, de a kérdés nem erre irányult, köszönöm.
A többi válaszolónak köszönöm.
Nálam sajnos a frontok kavarnak be. :(
Köszönöm szépen, én is így hallottam. :)
Nekem is mondta ezt már a nőgyógyász és a védőnő. :)
Pont 12 hetesen fájt nekem is 3 nap egymás után a fejem. Mindhárom nap vettem be egy Panadolt.
A gyógyszerész és a védőnő is azt mondta, hogy napi 3 szemet lehet terhesen, semmi bajom nem lesz tőle, sokkal többet ártok a babának, ha szenvedek és fájdalmaim vannak.
Azóta szerencsére nem kellett, lassan 14 hetes vagyok :)
Gratulálok! :) :)
Köszönöm szépen a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!