Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes baba mozgása - ez...

26 hetes baba mozgása - ez normális?

Figyelt kérdés

A lányunk eddig egy kis örökmozgó volt. Múlt héten voltunk vele UH-n, a doki alig tudta megvizsgálni, mert folyamatosan pörgött forgott. Sokszor hallgatunk vele zenét, arra is mindig ment a buli odabenn.

Egy-két napja viszont jóval csendesebb. Továbbra is mocorog, meg néha vannak kifejezett aktív periódusai, de ez a folyamatos pörgés már nincs és a zenére se reagál olyan aktívan.

Szerintetek jelezhet ez valami bajt, vagy az ilyesmi normális?

2020. szept. 9. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincsen. Én a 27. hétben vagyok és ugyanezt tapasztalom. Akkor lenne baj ha egyáltalán nem mocorogna. Nekem olyan is volt hogy iszonyú heves mozgásba kezdett de mintha kb rángatózna, na akkor megijedtem. De nem volt gond.
2020. szept. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!