Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen nagyon lent érzem...

22 hetesen nagyon lent érzem a babát a pocakomban! Befordult volna már ilyen korán?

Figyelt kérdés
Nem folyamatosan, hanem inkább akkor, amikor lépcsőn közlekedek úgy érzem nagyon lent van a baba, vagy kicsit nyomás érzéshez hasonlítanám. A babyt érezhetem? Ilyen idős terhesen a baba súlyától már nyílhat a méhszáj?

2020. szept. 7. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak faros, és amiatt érzed.
2020. szept. 7. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon lent volt/van es fejjel lefele mar a 20. ultrahangtol.

30. Hetbe vagyok most, egyenlore minden okes, pedig enis megijedtem hogy ennyire lent van de az orvos nem mondta egy vizsgalat alkalmaval sem hogy ez gond lenne.

2020. szept. 7. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is lentebb volt, orvosom szerint nem volt gond, előfordul.
2020. szept. 8. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megnyugodtam picit, majd jövőhéten megyek dokihoz, kíváncsi leszek.
2020. szept. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!