Van itt olyan kismama, akinek extrém alacsony volt a Papp-A szintja a kombinált teszten?
Gratulálok!!
Kérdezővel mi lehet?
1.
De jó hogy rátalaltam erre a kérdésre nekem 0.251 Mom a Papp-A (1.125 iu/L), UH-n semmilyen eltérés nem volt van egy szép nagy az orrcsontja és 1.7 mm az NT értèke. De ezek miatt az értékek miatt mindenfele rosszat olvasok! A Béta HCG is kicsit magasabb mint kéne :(
Mindenképpen megyünk Trisomy tesztre de lehet hogy ezek alapján inkább a Niftyt fogjuk megcsinaltarni a bővített eredmény érdekében. Én csináltatott toxèmia szűrést annak az eredménye még nem jött meg de gyanítom az sem lesz megnyugtato.
Utolsó vagyok, sajnos tényleg baromi magas kockázat jött ki 1:7-hez terhességi toxemiara mert a fentiek mellé még a PIGF érték is borzaszto rosaz lett úgyhogy már be is allitottak ASA-ra.
Most várjuk a Trisomy eredményét :(
Ezek után iszonyatosan félek
Kérdező veletek mizujs azóta?
Nálunk nem betegesebb amúgy a kicsi egyáltalán, vagyis annyival, higy a nagy mindent hazahoz már oviból, így elkapja a nagynál meg ilyen nem volt.
14 mizujs veletek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!