Ugye az csak mendemonda, hogy szülés közeledtével leszáll a has?
30 hetes vagyok és a hétvégén sokkal lejjebb ment a hasam, mint eddig volt. Nemcsak én látom, hanem a ferjem is. Sokszor nyilallgat a méhszájam es 3 hete kaptam tüdőérlelőket is, mert megrövidült a méhnyakam. Utrogestant használok azóta.
Ugye nem fogok még megszülni?
Magnéziumot 36/37. hétig ajánlott szedni, ha van görcs pláne emelt dózisban.
Ha a doki nem ajánlja akkor nyílván abban a hitben van, hogy szeded.
Tüdőérlelőt pedig csak abban az esetben adnak ha fenáll a korszülés lehetősége. Illetve olyan komplikáció áll fenn ami megköveteli, hogy a babát idő előtt emeljék ki. Más különben indok nélkül nem adnak. Szóval én nem venném félvállról ezt a dolgot,vagy legalább elgondolkodnék.
Én 10x véreztem első terhességem alatt, a másodiknál 5x.. Emelett volt toxémia bélgyulladás,fenyegető hegszétválás, durva összenővések. Első lányom a Pic osztályra került..
Egy normál terhességnél nyílván nem indokolt a fekvés, fokozott pihenés.
De gondolom Te sem szeretnél 30.héten megszülni, nem szeretnél korababát és a PIC osztályon heteket eltölteni..
Kérdeztem az orvost, hogy szedjek-e magneziumot, azt mondta, nem kell, az utrot hasznaljam.
Amugy ha kettőt iszok, mar hasmenesem van tőle.
Köszi a válaszokat, remélem akkor nálam sem jelent semmit. :)
Majd csütörtökön kiderül, akkor megyek orvoshoz, addig szabin is van. Persze, ha gorcsolnek vagy kemenyednek, bemegyek a klinikara, hogy nezzenek ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!