Szerintetek lesz szívhang?
Figyelt kérdés
Szerdàn megyek Nőgyógyàszhoz akkor leszek 6+2. Ez a nap egyben a 28 dpo lessz. Hőmèröztem ès ovu tesztet hasznàltam onnan tudom. Olvasgattam a neten h a 21-22 napon màr van szívhang a fogantatàs utàn ez igaz? Tapasztalatokra lennèk kivàncsi. Kinek mikor volt szívhang? (Azèrt nem vàrok mèg egy hetet mert sajnos màr egyszer elvesszítettem egy babàt.)2020. aug. 31. 20:13
1/12 anonim válasza:
Én 6+0 voltam, volt szívhang. A 17 napon volt ovum, lh tesztet használtam.
2/12 anonim válasza:
Internet, dpo, hcg, hőmérő... Uramatyám te rendesen be vagy zsongva, nyugi!
Attól hogy elvesztettél egy babát nem kell stresszelni, nagyon sokat ártasz vele a babádnak már most.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek csak kivàncsi vagyok,hogy mire szàmítsak. 😊 Szerintem egyàltalàn nem meglepő ha kèt èv utàn szerettem volna biztosra menni.. ès làss csodàt így első hónapban sikerült.😊
2020. aug. 31. 20:30
4/12 anonim válasza:
Szerintem 6+2 korai, nagy az esélye, hogy csalódni fogsz, és akkor visszarendel a doki 2 hétre, aztán még rástresszelsz - nem jó, ha már most így félsz. Én még egy hetet ráhagynék. Nekem 6+4-en nem volt szívhang, 8+4-en már igen.
5/12 A kérdező kommentje:
Màr van időpontom ,lemondani nem fogom . Màr azèrt megèri elmennem ,hogy tudjam jò helyen van e 😊. Kicsit aggódom az elözmènyek miatt de nagyon pozítivan gondolkodom. Màr annak is örülök , hogy sikerült pozit tesztelnem. 😊
2020. aug. 31. 20:43
6/12 anonim válasza:
Két esélyes. A biztos az lenne, ha kicsit később mennél.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem volt szívhang, csak rá egy hétre :)
8/12 anonim válasza:
Én 6+1 voltam dokinál mert veszélyes munkahelyen dolgozom, gyorsan kellett a papír. Volt már szívhang és 5mm volt a CRL. De én arra gyanakszom hogy hamarabb volt peteérésem, mert minden vizsgálaton nagyobb a baba, mint a cikkekben olvasható.
9/12 anonim válasza:
Azt olvastam valahol ( szakmái cikket), hogy az ovu után 3 hét +1 nappal indul be a szívverés.
Ha pontosan tudod az ovit, kellene lennie.
Nekem okt. 11 volt az ovu, jövő kedden megyek dokihoz, aki még nem tudja, hogy pozit teszteltem, sima éves vizsgálat miatt kértem az időpontot 🙃 kíváncsi vagyok én is, lesz -e már szívhang.
10/12 A kérdező kommentje:
Nekem végül volt. A doki szerint csak 5+6 voltam akkor. 3 mm embriót láttunk szìvpulzálással. Azóta is kisebb pár nappal. Mensi szerint mar 14+3 lennék. De a doki szerint csak 13+5. De nem ez a lényeg. A lényeg ,hogy fejlődik és a genetikai vizsgálat szerint egészséges. Gratulálok kedves utolsó. Könnyű babavárást! 😊
2020. okt. 30. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!