28-hetes es ket napos kismama vagyok, es ket napja nemerzem mozogni a babam? Talan a frontok miadt?
Szia!
Én is 29 hetes vagyok, de ma én sem éreztem mocorogni, csak gyenge rugdosást. Szerencsére nekem van szívhang hallgatóm itthon, úgyhogy délután lecsekkoltam a kis Drágám, csak alszik.:)
Szerintem Nálad is okés, vannak ilyen napok.
Előző vagyok.
Szerintem ha egyáltalán nem érzed most menj valahova megnézetni. Nehogy baj legyen.
Egy utat megér inkább feleslegesen, mint hogy később késő legyen.
2 napos nem mozgástól én már rég mennék a védőnőhöz szívhang hallgatásra, vagy egy uh-ra az sztk-ba.
1 nap még hagyján, de 2 sok.
Ilyenkor minden nap kell érezni.
Keress egy pózt, amit utál a babád, hátha megmozdul. De én reggel a védőnőnél vagy a dokinál kezdenék a helyedben.
ha nem érzed, feküdj a hátadra és böködd meg, vagy egyél egy kis csokit, az felpörgeti.
én már szívbajt kaptam volna, ha 2 napig egyáltalán nem éreztem volna. egy fél nap után mindig a fenti módszerekhez folyamodtam, mert az én védőnőm szívhanghallgatóján a babám szíve sose hallatszott, amitől csak még idegesebb lettem.
ha továbbra is semmi jel, irány a kórház, akár ügyelet is!
Lehet a front miatt is, de jobb ha elmész a védőnődhöz, vagy az orvosodhoz, és megnyugtatnak!
Rám már a frász jött volna, ha nem éreztem volna 2 napja mozogni. Nekem ilyen nem volt a terhességem alatt, hogy ne érezzem mocorogni!
Szia!
Voltál dokinál?
Remélem minden rendben.
tegnap 20:00 vagyok
Mi újság, mozgott már a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!