Létezik hogy a hüvelyben érzem a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Elég para érzés. Nagyon lent szokott mozogni mostanában, sokszor ki is feszíti magát. Egy-egy mozgásnál a hüvelybemenetnél is érzek valami furcsát. Mint mikor kijön valami, nagyon kellemetlen és ijesztő. Van hogy a végbelemben is érzem. Azt már megszoktam hogy a húgyhólyagom nyomja de ez....Nyugtassatok meg hogy ez normális és mással is volt így.
27. hetes kismama
2020. aug. 27. 13:10
1/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon lent mozog, néha én is megijedek 😀 én 24 hetes vagyok
3/7 anonim válasza:
Èn is èreztem ilyet, kb. mintha a karja lassan kikandikàlhatna, annyira alul.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mindenkit felpontoztam és köszönöm h írtatok, megnyugodtam hogy más is érzett így.
2020. aug. 27. 14:13
6/7 anonim válasza:
En is neha olyasmit erzek,mintha rugdosna ott "lent". 24 hkm
7/7 anonim válasza:
Nagyon közel van a méhszájadhoz a mocorgása. Nekem is ilyen terhességi korban, haránt fekvésben mintha "ott" kotoraszott volna. Brutal kellemetlen volt. Aztán 30. Hét után, másképp feküdt, úgy már nem volt ennyire durva érzés ott 😁 kitartás! 🤗
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!