Teherbeeséskor, terhesség elején (1-2. hónap) milyen érzés a hasfájás? Mihez hasonlít?
Úgy fáj a has mintha megjönne?
Vagy mintha gyomorrontása lenne az embernek?
Vagy mikor "kutyorog" és hasmenése van az embernek?
Melyikhez hasonlít?
Nekem egyáltalán nem fájt a hasam, semmi bajom nem volt, csak néha feszülést éreztem, amiből csak magnéziumhiányra gondoltam, bár tudtam persze az eleje óta, hogy terhes vagyok.
Egy kicsit több magnéziumot szedtem, illetve felvilágosítottak, hogy ahogy a magzat megalkotja odabent a helyét, ezt így érezhetem.
Én most 7 hetes vagyok és nekem az elején (4-5. hét) elég erős mensis görcsölésem volt.. Ekkor nem gyanakodtam, hogy terhes vagyok, csak azt hittem késik pár napot.. Aztán csak nem jött meg, a teszt erős pozitív lett lett, nem sokkal később az orvos is megerősítette..
Az 5. hét után elmúlt ez a mensisgörcs, nekem a gyomrom érzékenyebb lett és ez sajnos azóta is tart, párszor bugyorognak a beleim meg hasmenésem van, az orvossal konzultáltam, azt mondta nincs semmmi baj ezzel.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!