Ma reggel is arra ébredtem, hogy bal oldalon alul (pont a combom és a törzsem találkozásánál) fáj. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Akkor is érzem, ha hason, vagy ha háton fekszem. Egy hete voltam uh--on, ott minden rendben volt és az eddigi eredményeim is jók.15 hetes vagyok2008. nov. 27. 07:06
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy eljutottál addig a szakaszig mikor a baba elkezd feszíteni.Ettől nem kell megíjedni ez természetes dolog,azért feszít mert nő,helyezkedik és a te csontjaid így reagálnak a terhelésre.A későbbiekben lehet akár 2oldalú is a fájdalom.De ha marad a fájdalom kérdezd meg a védőnődet hogy ő mit tanácsol a saját magad megnyugtatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!