Bajcsyhoz tartozók! Hogy működik ez a 12 hetes kombinált teszt? Bejelentkezés hogy, hol, mennyivel előtte?
jaj, a Toldi az nagyon aranyos, egyszer voltam nála sztk-ban, és nagyon kedves volt velem, meghallgatott és adott tanácsot is! Imádom, csak sajnos neki Keresztúron nincs rendelése, az sztk-ban is max heti 1-2szer van, úgyhogy én a kolléganőm ajánlására mentem a Sulyokhoz! De ez a Toldi egy olyan rendes srác, eddig nálam a No1 :)!!!
Jó babavárást minden kismaminak, tartsatok ki, nemsoká babázunk! És köszönet mindenkinek, aki segített!
na, csajok, csak lássák meg a Bajcsys dokik, hogy mi itt miket pletykálunk össze vissza... :-D
Nem, baj, erre van az internet. :-)
KÉRDEZŐNEK:
Én nem a szakrendelésre járok Dr. Toldihoz, hanem a magánrendelésére, és az az Örsnél van...
NINI:
A Mosonyi dr.-t konkrétan "ismerem" is, mert voltam lepénybiopszián a genetikán, és Ő is benn volt.
Velem nagyon tuti volt, vagy csak nagyon sokkban voltam, :-) látta, hogy majd betojok, és az UH-on mindent mutogatott, míg a Ferenczi csinálta a dolgokat.
Hát a Ferenczi doktor is csúcs szuper, nem semmi tudománnyal, és rutinnal!!!
MELI:
A Gyopár doktort nem ismerem, de már hallottam a nevét, de ha Neked okés, akkor okés! :-D
Nektek is könnyű szülést, és jó egészséget kívánok mindannyiunknak!
38 h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!