Miért akar mindig a hasamon feküdni a macskam? 6 hónapos terhes vagyok már.
Figyelt kérdés
Mindig fel ugrik az ágyra és rafekszik a hasamra nagyon cuki. Addig ott fekszik meg fel nem kelek. Mostanában már éjszaka is rajtam aludna.2020. aug. 22. 22:14
12/22 anonim válasza:
Az a ciki amit te írsz 10es válaszoló. Egy állatnak igen is van lelke (és jöhetsz most, hát én nem is ezt mondtam de arra akartál kilyukadni). Igenis megérzi és tudja ki a jó ember és azt is tudja, hogy kivel van értelme foglalkozni. Egy vadbrommal nyilván nem fog mert belül érzi az az állat, hogy nem jó ember.
13/22 anonim válasza:
Észrevettem már korábban is, hogy néhány gazda olyan, mintha valami szekta tagja lenne, és a biológia és racionalitás teljesen irreális fogalmak számukra. Tudod, van az a pont, ahol nem folytatok egy beszélgetést. Te hívhatsz engem vadbaromnak, a gyakori megengedi. Szerintem aluliskolázott, buta ember hiszi azt, hogy a macska felsőbb intelligenciával rendelkező lény. De találsz itt társakat, akik alátámasztják ezt a "vallást", szóval én kiszálltam. A kérdésre válaszoltam a tudomány mai állása szerint, a többi csak woodoo.
14/22 anonim válasza:
Sok cikket lehet ilyesmiről olvasni, nézz utána. Pl. hogy a dorombolásuk gyógyító rezgéssel jár. Amikor a férjemnek bokaszalag szakadása volt, mindig a lábához tapadva dorombolt a cicánk hangosan. Amikor hasgörcsökkel feküdtem itthon, akkor a hasamhoz bújt. Megjegyzem a macskánk egy kis köcsög alapvetően, nem az az odabújós dorombolós természet. Olyan, mintha ilyenkor éreznék, hogy valami más és segíteni akarnának. Cukik.
15/22 anonim válasza:
Szerintem nem konkrétan téged hívott vadbaromnak...
16/22 anonim válasza:
Így van 14es, segíteni akarnak, és 15 neked is igazad van, nem rá értettem csak általánosítottam. Mellesleg 13-as egyáltalán nem vagyok alul iskolázott, felsőfokú iskolában végeztem, nem értem miért kell személyeskedni... Mindegy megtartom a véleményem tartsd meg te is.
17/22 anonim válasza:
"a dorombolásuk gyógyító rezgéssel jár"
Na, ezek azok a dolgok, amikről beszélek. Szalagszakadást gyógyít a macskadorombolás. Édes jó Istenem, segíts!
18/22 anonim válasza:
Jaj azt megértem, de az tény és való, hogy jó hatással van a macska akár a lélekre is.
19/22 anonim válasza:
Nem gyógyítja a macskadorombolás, csak nyugtató hatással van a beteg emberre (is), segít ellazulni, és így fejezi ki a cica az együttérzését.
20/22 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy ettől egycsapásra összeforr a csont, szalag, elmúlik minden fájdalom, feltámad a halott. Azt mondtam, hogy erre készültek már kutatások, érdemes utána olvasni. A gazdis, főleg szobacicák nagyon is egy hullámhosszon mozognak a gazdikkal és igenis érzik, ha valami változás van. A bébi érkezése pl. elég komoly változás és én nagyon sok macskás gazditól hallottam olyat, hogy kifejezetten pocak kedvelő volt a cicájuk. Aztán ahogy megszületett a baba, nem érdekelte sem a gazdi hasa többé, sem a baba. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!