Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnesi Citriciből max....

Magnesi Citriciből max. Hányat lehet naponta bevenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
3x2 mehet nyugodtan ha keményedsz sokat.
2010. aug. 5. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez bizti?Nekem 2-szer 1-et írt a doki,csak tényleg úgy van ahogy gondoltad,hogy tegnap többet keményedtem mint előtte,és ezért bevettem eggyel többet,ezért kérdeztem.De,ha tényleg lehet ennyit is,az nagyon megnyugtató.

30 heteske

2010. aug. 5. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Bizti beveheted:)))

és sok pihenés!

első voltam,32 hetes km.

2010. aug. 5. 09:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2010. aug. 5. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg kérdezd meg az orvosodat, mert a tájékoztatóban elég határozottan le van írva a napi max 2*1 szem...
2010. aug. 5. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Mint ahogyan a hentesárúkra és minden egyéb másra rá van írva a szavatossága.....muszály valamilyen alkalmazási módot ráírniuk a gyógyszerekre is.

Három gyermeket szültem most vagyok várandós a negyedikkel szóval van tapasztalatom a magnéziumokkal:))

Ezért írtam,hogy 3x2 mehet nyugodtan.

2010. aug. 5. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak szimplán kiírták, panaszom nem volt, mégis 3*2-es adagolásban. Ne aggódj ennyit szedhetsz nyugodtan, ha kell. A szervezeted csak azt fogja felhasználni amire szüksége van.

35 hetes kismama

2010. aug. 5. 14:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. aug. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!