Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy nem várt előtt vagyok 5 nappal és néha rám jön az émelygés 2 napja fáradt vagyok hangulatongadozásom van néha görcsölök de van amikor egy kicsit szúrkál a jobb petefészkem. A mellem olyan mintha nőtt volna és méghozzá érzékenyek is a mellbimbóval egyaránt.

Párommal már szeretnénk babát ezért itt merészkedek reményeket gyűjteni.

Normális válaszokat légyszives.:)

2020. aug. 20. 15:41
1 2
 11/19 betti2493 válasza:
Szia lehet későn írok. Nálam ugy kezdödött h fájt a mellem. Ami önmagában minden menzesz elött fájt. De most jóval hamarabb kezdett el fájni mint szokott. Majd a folytonos fáradtság és émelygés kisérte. Eljött a menzesz napja és semmi. Kiderült h baba van.
2020. aug. 24. 21:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Nekem tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Pms tünetek vannak de néhány terhességi is mint pl. Gyomorégés az elmúlt napokban képes voltam azon sírni hogy a szüleim tudják e hogy szeretem őket néha szúrkál a petefészkemnél meg a hüvelyemnél mellesleg sokat nőttek a melleim és oldalt nagyon fáj néha még szúr is.. azért még reménykedem.

Neked meg gratulálok a babádhoz!:)

2020. aug. 26. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy par dolgot tutira bekepzelsz,ne haragudj... Sokat nottek a melleid... igen,terhesseg alatt nohet "sokat" a mell,de teljesseggel kizart,hogy olyan hamar,mint nalad. Mivel szexeltek,es gondolom meg vedekezni sem vedekeztek,siman elofirdulhat,hogy terhes vagy. Vagy nem. Ezt majd akkor tudod meg,ha tesztelsz egyet. Nekem,es meg sok mas embernek pms tunetei az elsok,mikor terhesek,viszont,mint tudjuk,azok mensit is jelzik. Szoval ja,szerintem mar csinalhatsz egy tesztet,aztan kiderul mi is van. :D
2020. aug. 26. 22:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem hogy 2-3 kosár méretet csak látványosan.

Ezt a párom is megjegyezte:D

De mindenképp fogok tesztelni csak félek csalódtam már párszor és ugye eddig a többi tünet nem volt.

2020. aug. 26. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Nos?
2020. aug. 27. 10:16
 16/19 A kérdező kommentje:
Pozitív lett!:)
2020. aug. 27. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2020. aug. 27. 21:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. aug. 28. 14:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes.
2020. szept. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!