Ez haskeményedés lenne?
Nos, hasonló helyzetben voltam mint te. Visszamemtem dolgozni a 12 hetes genetikai uh után. Több a pénz, mint a táppénz. Egy hétig bírtam az ingazas, házi munka, otthon 2 gyerek. A klinikán be akartak fektetni. Az még kevesebb pénz. Így újra kiirattam magam, mert a baba fontosabb, mint a munka.
Probalhatsz könnyebb munkát, de nem biztos, hogy menni fog. Nálunk bizony a férjem teszi oda magát anyagilag. Ki más, ha nem ő?
Tudod, én is dolgoztam, imádom a munkám. De a baba az első és bizony míg odabent van, magadra kell figyelned.
Értem, h otthon unalmas, de inkább ez, mint egy vetélés vagy koraszülés.
Engem bár lefoglalnak a gyerekek, de mivel mindent elajándékoztam, mert nem akartam több gyereket, így mindent újra be kell szerezni. Plusz felújításban vagyunk. Plusz nekem a mostani terhes gondozás sokkal több elfoglaltságot ad, mint 12 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!