Farokcsont fajdalom normalis?
Figyelt kérdés
Par hete mar fajdogal..kemeny padon, szeken 15 perc utan nagyon faj.. Ha van alattam puha parna, barmi, orakig elbirok ulni, de a felallasnal huha... Ha mozgolodok, aktivkodok vagy fekszek nem faj, csak hosszu ulesnel..A legjobb az itthoni kanapen a dormeos fedomatracon,ulve sem faj. Nem tudom a sulynovekedes okozza e vagy mi, mert gerinc problemas is vagyok, de szerencsere csak a legalso porcok fajnak a fenekemnel. Mas is tapasztalt ilyet? Gondolom most jon a java, 27. hetbe leptem ma.2020. aug. 17. 15:06
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt a terhesség vége felé.
2/2 anonim válasza:
"A farokcsont fájdalma a növekvő méh miatt megváltozott testtartás miatt alakulhat ki, sajnos a gyakori mozgatással, óvatos tornával tud csak segíteni. Vagy megpróbálhatná a speciális székpárnát, ami "instabil", és folyamatosan mozgásban tartja az alsó testfelet. De csak fokozatosan próbálgassa, hátha az segít."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!