Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 30. hétben vagyok, és a...

A 30. hétben vagyok, és a placenta II. fokban érett. Itt olvastam, hogy figyelni kell, hogy mit eszem es iszom. Mit nem szabad enni, inni?

Figyelt kérdés
Természetesen a füstös helyeket kerülöm. Esetleg mivel tudom lassítani a folyamatot?
2008. nov. 26. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A folyamatot meglassítani nem tudod, hiszen ez a dolgok rendje, az idő előrehaladtával a placenta megérik, majd a kicsi születésekor befejezi működését és kilökődik.

Egyél jókat, finomakat jóízűen, sok zöldséget, gyümölcsöt. Sétálj a levegőn minden nap, mert séta során megtelik a tested friss oxigénnel ami persze a kicsinek is nagyon jó. Fogyassz elég folyadékot ásványvizet, rostos üdítőket, és pihenjél amikor megkívánod.

Egy kétgyermekes anyuka

2008. nov. 26. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt. De nem gond, hogy a 30. heten mar II. fokban erett? En csak emiatt aggodom.
2008. nov. 26. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 28. héten I fokban volt érett, most voltam 37. héten Uh-n és még mindig I fokú.
2008. nov. 27. 04:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

30 hetes Uh-n nekem is azt mondták, hogy II. fokban érett. De nem mondták, hogy ez miatt aggódni kéne! Én egy kicsit utána olvastam és van, akinek előbb elkezd érni, de ez még nem jelent bajt! Szóval lehet, hogy még szülésig így is marad! Szóval nyugi! :D Amúgy nálam a baba 2 héttel idősebb a koránál, bár lehet nincs összefüggés!

31 hetes kismami

2008. nov. 27. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Kerüld a papírdobozos gyümölcsleveket. Még ha "100%-os" is, tele van tartósítóval! Igyál inkább ásványvizet. :) Állítólag a tea azért nem jó, mert csersav van benne. Ételek közül meg inkább olyat választ, ami nem puffaszt, illetve a hús se túlzottan egészséges.
2008. nov. 27. 16:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2008. nov. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!