Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne, hogy milyen állagú...

Érdekelne, hogy milyen állagú a magzatviz, teljesen vizszerű, vagy kicsit nyálkás?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tegnap óta nagyon hig folyásom van, ami eddig nem volt. Kicsit megijedtem, nem e a magzatviz szivárog. 18 hetesek vagyunk.
2008. nov. 26. 19:56
 1/7 yuda ***** válasza:
0%
Most nem volna jó,ha megijednél,de terhes nőknél nem megszokott semmilyen folyás.Menj mihamarabb orvoshoz!...egyébként vízszerű a magzatvíz.
2008. nov. 26. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Ne aggódj, én meg úgy tudom hogy több a hüvelynyálka terhesség alatt a bakteriális fertőzések megelőzése miatt. Amíg nem büdös, nem viszket...stb addig nincs gond. Azért ha mész említsd meg a dokinak, de nincs baj.

Boldog babavárást!

2008. nov. 26. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem elfolyott a magzatvízem,úgy indult a szülés.kicsit sűrűbb állagú mint a víz, a bugyim nem engedte egyből át,de mikor levettem folyott.

nézesd meg magad dokival, de ne izgúlj nekem végig volt ilyen-olyan folyásom, teljesen olyan is mint a víz, mégse volt semmi probléma.de ezt igazán doki tudja megmondani,hogy személyszerint neked milyen folyásod van.

boldog babavárást

4hónapos kisfiú anyukája

2008. nov. 26. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, a második válaszolónak van igaza! Én is aggódtam emiatt, nekem is voltak ilyen napok, mikor vízszerű folyásom volt. Én elmentem dokihoz is, nem a magzatvíz szivárgott. Azt mondta, ez szinte "steril terhességi folyás". Pont 17 hetesen jött nekem is elő. Hol elmúlik, hol visszajön. Ezeket én kérdeztem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Aztán megint előjött és vele együtt az aggódás is, de akkor sem az volt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szóval ne félj, de ha az megnyugtat, menj el dokihoz. (Én is így tettem. :) )

2008. nov. 26. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

ne aggódj, terhesség alatt normális a nagyobb mennyiségű hüvelyi váladék.

biztosan nem magzatvíz. az egyébként vízszerű és nagyon nagyon halvány rózsaszín.

nyugalom. boldog babavárást!

2008. nov. 26. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A terhesseg alatt a folyas normalis, az allaga pedig valtozo. Nekem is hol surubb, hol vizesebb. Volt 1 het ugy a 20. het korul, amikor inkabb viz jellegu volt, es en is aggodtam, de a doki megnyugtatott, hogy ez normalis. Ha nem faj, nem viszket, nem budi, nem sarga, akkor nincs baj. A folyassal tisztul a huvelyed, igy mossa ki a bacikat, virusokat.
2008. nov. 26. 20:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat, jó dolog hogy ilyen gyorsan választ kapok a problémámra.

boldog babázást mindenkinek.

2008. nov. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!