30 hetesen II-III fokban érett méhlepény, kevés magzatvízzel. 2 hét múlva kontroll. Mire számíthatok?
Nekem 1 ujjnyira kinyílt a belső/külső méhszáj is, de szerencsére itt megállt. Pihenek és magnézium..aztan csak reménykedem, hogy még bent marad és hízik egy kicsit:)
Irok ha lesz változás
Szia! Még mindig egyben vagyunk:)
ma 36+1
Múlt hét szerdai mérés alapján 2300gramm,legközelebb holnap megyek. A lepény viszont már III, nagyon elöregedett kevés a magzatvíz, sokkal kevesebb mint legutóbb. A pénteki nőgyógyászati vizsgálaton pedig azt mondta a dokim,hogy szerinte még 1 hét esélyes ezekkel az értékekkel. Majd meglátjuk:)
Egyébként jól vagyok.
Veletek miújság?
Én csak két hét múlva megyek uh-ra, nekem nem mondta, hogy szükséges lenne gyakrabban, pedig nyugodtabb lennek. :(
Akkor noveget azért, ha nem is nagy utemben. :)
Tartja a két hetes elmaradást?
Már egész nagy, ha nem mérték mellé. Mar biztos nem lesz gond, ha előbb jönne. :)
Írj majd holnap! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!