Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen II-III fokban...

30 hetesen II-III fokban érett méhlepény, kevés magzatvízzel. 2 hét múlva kontroll. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 10:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
De örülök, hogy még egyben vagytok, most kicsit pozitivabb vagyok, tiszta depis voltam már a trgnapi uh ota, meg alig aludtam egész éjszaka.
2020. szept. 9. 07:40
 12/39 A kérdező kommentje:

Nekem 1 ujjnyira kinyílt a belső/külső méhszáj is, de szerencsére itt megállt. Pihenek és magnézium..aztan csak reménykedem, hogy még bent marad és hízik egy kicsit:)

Irok ha lesz változás

2020. szept. 9. 23:05
 13/39 anonim ***** válasza:
És neked amúgy aktív a baba? Nekem második terhessegem, de olyan kis lusti az első babához képest. Nem tudom, hogy csak más típusú lesz, vagy nem érzi jól magát és azért. Mindenen parázok jelenleg. :D
2020. szept. 10. 06:06
 14/39 A kérdező kommentje:
Ugyanez a sztori 😀 2. Baba nálunk is és borzasztó kis lusta. :) én mondjuk ezen nem aggódom, biztos jól van csak ilyen típus. :D
2020. szept. 10. 09:57
 15/39 anonim ***** válasza:
Én az eleje óta aggódok mindenen, mondjuk volt is minden most ezzel a terhesseggel. De bízom benne én is, hogy csak teljesen más temperamentum, mint a nővére. :D :)
2020. szept. 10. 22:49
 16/39 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok azóta?
2020. szept. 20. 12:44
 17/39 A kérdező kommentje:

Szia! Még mindig egyben vagyunk:)

ma 36+1

Múlt hét szerdai mérés alapján 2300gramm,legközelebb holnap megyek. A lepény viszont már III, nagyon elöregedett kevés a magzatvíz, sokkal kevesebb mint legutóbb. A pénteki nőgyógyászati vizsgálaton pedig azt mondta a dokim,hogy szerinte még 1 hét esélyes ezekkel az értékekkel. Majd meglátjuk:)

Egyébként jól vagyok.

Veletek miújság?

2020. szept. 21. 08:19
 18/39 anonim ***** válasza:

Én csak két hét múlva megyek uh-ra, nekem nem mondta, hogy szükséges lenne gyakrabban, pedig nyugodtabb lennek. :(

Akkor noveget azért, ha nem is nagy utemben. :)

Tartja a két hetes elmaradást?

Már egész nagy, ha nem mérték mellé. Mar biztos nem lesz gond, ha előbb jönne. :)

Írj majd holnap! :)

2020. szept. 21. 09:54
 19/39 A kérdező kommentje:
2700 grammra mérték ma a babát. Magzatvíz ugyanúgy kevés. Nstn is voltam 10/10 lett. Mondjuk ott beparáztam mikor minden egyes mozzanatnál 205-ig felment a szívhangja,de azt mondták semmi gond ezzel. Innentől 2 naponta kell járnom NST-re ultrahangra pedig ugyanúgy hetente. Bár a súlya miatt már nem aggódok:)
2020. szept. 22. 14:26
 20/39 anonim ***** válasza:
Most már semmi baj nem lesz 🙂 kontroll alatt vagy és minden bizonnyal hamarosan a karomban tarthatod.
2020. szept. 22. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!