Terhesség alatt elektromos cigaretta. Lehet?
Èn úgy tudom, az e-cigi nagyon kàros, több helyen be is tiltottàk, nem?
Én nagy dohányos vagyok, de terhesség alatt nem cigizek ( most vagyok 36 hetes a 2. babàmmal). Nem hazudok, amikor lehet újra fogok cigizni, mert hiànyzik, de most a baba fontosabb.
Akar kérdése. Te döntesz, hogy a kisbabád fontosabb, vagy egy hülye szokás amivel ártasz neki. Én is dohányoztam, nem is keveset.
Már 4.éve hogy nem gyújtottam rá, mai napig van hogy rám tör az érzés, hogy " de rágyújtanék" egész egyszerűen nem gyújtok rá és kész. Döntés kérdése az egész
Na én pont ettől tartottam, hogy nekem is nehezen menne a leszokás (elég nagy dohányos voltam). Pont ezért még a fogamzásgátló abbahagyása előtt letettem a cigit, hogy mire megfogan a kicsikénk, addigra ne legyen semmi káros szenvedélyem. A baba még egyelőre nincs úton, de még csak ez a 2. hónap, hogy nem védekezünk.
Szerintem még mindig jobb opció, hogy az elektromos nikotin menteset szívod, mintha rendesen rágyújtanál. Azért próbálj meg minél kevesebbet szívni belőle szerintem.
Boldog babavárást neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!