Nekem terhesség alatt nem, csak utána kellett állítani a gyógyszeremen. Mindhárom trimeszterben és a szülés után 6 héttel nézettem meg a TSH-mat.
2020. aug. 11. 09:40
2/9 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt teljesen rendben volt, utána fél évvel ugrott vissza, de én Hashimotos vagyok.
2020. aug. 11. 09:56
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon alacsony lett terhesség alatt a TSH-m, T3 és T4 rendben volt. Nekem havonta nézik az alakulását.
2020. aug. 11. 10:37
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, lehet azért a biztonság kedvéért megnézetem majd :) Jó egészséget nektek!
2020. aug. 11. 10:48
5/9 anonim válasza:
Ugy mint #3as, havonta van vervetelem es meglepo modon csokkenteni kellett a gyogyszert,baratnomnek duplajara emeltek. Mindketten Hashimotosok vagyunk.
2020. aug. 11. 14:24
6/9 anonim válasza:
Szintén Hashimoto (gyógyszert nem szedek rá).
Terhesség alatt spontán beállt stabil 1,2-1,7es értékre, de azért 4 hetente csekkoljuk biztos ami tuti.
Röhögöm is mindig, hogy engem neggyógyított a terhesség 😀
2020. aug. 11. 14:38
7/9 A kérdező kommentje:
Azért ezen csodálkozok, hogy az endokrinológus, akihez járok nem mondta, hogy nézetni kellene. Mindenesetre inkább kérek egy beutalót a háziorvostól. Ő adhat? Vagy menjek inkább magán vérvételre?
2020. aug. 11. 14:51
8/9 anonim válasza:
Nekem növelni kellett sajnos a gyógyszeradagot, folyamatosan növekedett a Tsh. Minden hónapban nézetni kellett, a háziorvostól kértem a beutalót mindig a vérvételre. Szülés után remélem helyreáll :)
2020. aug. 12. 13:31
9/9 A kérdező kommentje:
Szorítok, hogy rendeződjön :) éppen most tartok én is a háziorvoshoz, remélem a héten még eljutok vérvételre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!