5 hetes terhesen sok barnázásnál megmaradt az embrió?
Én is barnáztam ennyi idősen, engem elhajtott az orvos, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni. Vagy megmarad vagy nem, ezt mondta.
Szerencsére az egyik baba megmaradt a másik sajnos felszívódott.
Próbálj megnyugodni! Tudom ez a legnehezebb. Én is túlvagyok egy vetélésen.
A jelenlegi terhességemnél 5.héttől barnáztam. 7.héten elöntött a vér. A doki rá is írta a papírra hogy megkezdődött vetélés. Nagyobb volt a hematóma a baba fölött, mint maga a petezsák. És mellette is volt egy.
Szerencsére egy napos volt a vérzés. 10hetesen még mindig barnáztam, úgy mentem uh-ra hogy tuti nem él már. :(
Szerencsére minden rendben. Már betöltöttem a 13 hetet, és makk egészséges.
Így utólag ugy gondolom, hogy amelyik baba egészséges, az megmarad.
Inkább pihenj, mentálisan is, és fizikálisan is, én is barnáztam, elmúlt, megint barnáztam, a fiam 15 éves. Utólag úgy érzem nagyon ráparáztam sírással, idegeskedéssel. Ne tedd. Ha nyugiban vagy legalább azt mondhatod hogy te mindent megtettél.
De amúgy is, mit tudna tenni az orvos személyesen? Semmit. Várd a mailt, hátha mond valami jót hogy mit szedj, de itt leginkább a pihenés számít.
Köszi, jó olvasni hgy nálatok jól alakult. Próbálok nem ráparázni, változtatni úgyse tudok rajta.
Doki is azt írta várjuk ki a pénteket, szedjem tovább a gyógyszereket, és bízzunk a legjobbakban.
Én is ezért nem pattantam reggel kocsiba, mert 5 hetes terhességgel nem tudnak mit kezdeni az orvosok sem. Csak progit szoktak írni, azt meg úgyis szedem.
Reménykedünk, hogy egészséges, és most velünk marad:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!