Melyik hüvelykúpot lehet használni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Utrogestan kúra után vagyok. Eddig azt hittem, csak az jön ki... Gyno-Pevarylom van itthon. Köszi, 13 hetes kismama.2007. dec. 15. 20:24
2/4 anonim válasza:
Valóban azt amit a doki felír, de nekem volt már h annyira fájt a hüvelyem a fertőzéstől h nem bírtam ki a másnapot. Canestent használtam, mondtam a dokinak és azt mondta nem ártottam vele. Amugy még Candibenet szoktak írni vagy Pimafucint.
3/4 anonim válasza:
Nemigazán értelek. Menj orvoshoz, ha nagyon nagy a baj, akkor az ügyeletre, hiszen nem tudhatod, hogy milyen típusú a fertőzésed, ha tényleg az van.
4/4 anonim válasza:
Hüvelykúpot akkor sem szabad magadtól használni , ha nem vagy terhes!!!
a terhességnél eleve van egy megemelkedett szintű folyás!! minden képp kérd ki a nőgyógyászod véleményét!!!
Nem feltétlen biztos hogy "rosszindulatú " a folyásod!!
Az szerintem mindenkinek van!! Kinek kevesebb , kinek több!
Magadtól semmi képpen ne használj semmilyen gyógyszert mert lehet többet ártasz vele mint használsz!!
Egy 20 hetes kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!