Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-38 hetes kismamák hogy...

37-38 hetes kismamák hogy vagytok? Mekkora a babátok?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 37+2 hetes. Sokat kell járnom ctg-re, meg uh-ra mert néha magas a babám pulzusa. Már nagyon várom, hogy itt legyen velünk. Ti hogy bírjátok így a vége felé? Kisfiú vagy kislány lesz?

2020. aug. 2. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Holnap leszek 38 hetes. 32 hetesen befektettek 10 napra mert kicsinek találták a babát. 35 hetesen érte el a 2 kg-ot elvileg,de mivel még mindig faros,így lehet elmérték. Jövő héten lesz még egy uh,ahol mérnek,kíváncsi vagyok mekkora most. (Én nem erzem kicsinek a 158 cm-mel :D) . Az nst eddig mindig jó volt. Valószínűleg már nem fordul meg,faros marad így mivel első baba is,császár lesz,bármennyire is nem akartam,de elfogadom ezt is ha azon múlik a baba biztonsága. Fiúnk lesz. :)

Kitartás mindenkinek,aki már itt tart és könnyű szülést!

2020. aug. 2. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan már 39+5 hetes vagyok, de nagyon nehezen bírom. Esténként elojonnek a joslo fájások, nagyon várom, hogy meginduljon. Minden napnak úgy megyek neki, hogy ma. Remélem tényleg ma 🙂 kitartást nektek is!
2020. aug. 2. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Én 38+2 és most már olyan vagyok mint az elefánt a porcelánboltban.

Még dolgozom, de az elmúlt egy hét már nagyon nyögvenyelős volt, estére bevizesedtem rendesen, eltűnt a bokám.

Most már bánom, hogy nem kezdtem meg hamarabb a CSED-et, de pár hete még nagyra voltam, hogy mit ez nekem, simán dolgozom a végéig, végülis irodában ülni nem nagy dolog... aha, aztán jött a kánikula és mostanra úgy járok be mintha a fogamat húznák, na meg az ügyfelekhez sincs már elég türelmem. Sokszor eszembe jut, hogy otthon kellene feküdnöm felpolcolt lábakkal, nem excel táblákkal vacakolni.

De most hogy kipanaszkodtam magam máris jobb 😄

2020. aug. 2. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as, én pont ezért költöztem home office-ba egy hete, egyébként egy időben járunk. Mondjuk mióta bejött a meleg, azóta küzdök a fostalicska lábammal...

Kérdésre: bírom, takarítok, pakolok, itthonról dolgozom, de már jó lenne szülni, mert egyrészt nagyon kíváncsi vagyok :))), másrészt ez már nem a jó része annyira. Kislányunk lesz, utoljára a 31. héten mérték, akkor 1600g volt. NST-n csinálta a műsort pár napja (nálunk is magas pulzus miatt), jól rám ijesztett, de szerencsére a második kör már rendben ment, én voltam kiszáradva. Jó lenne túlleni rajta :) (Érdekes módon pár hete elmúlt a rettegés a szüléstől, picit tartok, de most minden egyéb érzés erősebb a félelemnél.)

2020. aug. 2. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát mindenkinek nagyon szurkolok, hogy könnyű szülése legyen. 🤗

1-es kitartás, a császár metszés se rosszabb, és a lényeg a babád egészsége. De még megfordulhat. Van akinek egész a végén fordul be.

2-es te már nagyon közel vagy, tényleg a finisben. Bármikor elkezdődhet. Kitartás 😉

3-as én már a 30. héttől nem dolgozom, egészségügyben voltam vezető pozícióban, de volt veszélyes munkaterület is, ahová gyakorlatilag be sem mentem, az orvosom mégis húzta a száját, hogy mikor megyek már táppénzre. Csak túlzottan szerettem a melóm. 😁 De azért már nyűg is volt kicsit. Jobb pihenni itthon. Nekem ülni sem kellemes sokáig, úgyhogy nem irigyellek.

4-es nekem is kb. ekkora volt a babám mint neked. A 30. heti uh-n volt 1550 g, aztán a 36 hetesen 2750 g. Azt mondta a dokim, hogy kicsit kisebb mint a kora. Én már alig csinálok valamit, takarítani is amit nagyon muszáj. Sokszor fáj a pocakom is.

Írjatok majd meg mi lett veletek. ☺️

2020. aug. 2. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!