Szerintetek ez negatív vagy pozitív? X-epil gyorsteszt
Köszönöm nektek
Szerintem ha egyszer pozitív lesz el se fogom hinni...🤭
Én csak most szembesülök azzal, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog
Elvileg nincs semmi problémánk, akkor miért nem sikerül?.🙁😔
Hidd el en is igy voltam ezzel, minden honapban szamoltam, ovuteszteztem, szedtem mindenfele vitamint, mindent bevetettem amit lehet..
A mult honapban nem engedte meg az idom ezeket mert elutaztam meg sok dolgom volt es akkor ugy vettem azt a honapot, hogy akkor ez most kiesik a szamitasbol es nem szedtem semmit, nem csinaltam semmit, nem neztem a naptarat sem az ovutesztet (ovukor nem is tudtunk egyutt lenni csak elotte 2-3 nappal) es lass csodat hiaba voltam benne biztos, hogy megjon, nem jott :) ezt 10 honap probalkozas elozte meg :) ❤️ Kitartas kerdezo!
Gratulálok!❤
Én csak a legelején számolgattam, meg minden ilyen egyéb dolog, de aztán úgy voltam vele, majd jön, - majd sikerül...(ugye ez van lassan 1 éve már)
Próbálok nem ezen "kattogni" , dehát ugye ez elég nehéz, mert mindig kíváncsian várom, hogy sikerült e, és nagyon -nagyon szeretném már, ezt nem tagadom
Annyira görcsösen nem hinném, hogy rástresszelek🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!