Gondot jelent a "tartós" alacsonyabb vérnyomás?
21.hétben vagyok, a 20.hét kezdetétől mindennap rám jön egy teljes gyengülés, nem is írom körül, lényegében leesik a vérnyomásom. Lefekszem, 5-10 perc és jól vagyok. Nincs semmi előjele, van, hogy épp sétálunk, vagy boltban vagyok..és durr..
Majd mindenképp megemlítem dokinak, védőnőnek, de szerintetek ez rendben van?
Mielőtt ezt nekiálltam írni, megmértem, így nyugalmi állapotban 97/64 volt a vérnyomásom. Mondjuk már este van, igen, el is fáradtam, de így éreztem magam egész nap kb..
A harmadik trimeszterre ez valóban elmúlhat?
Köszönöm! Értem, tehát akár fennállhat a vérszegénység eshetősége is.. olyan erőtlennek érzem magam. Amúgy terhesség előtt kb 115/70 szokott lenni, amióta terhes vagyok, azóta csökkent, 100 fölé aligha megy. Amúgy a második érték az mit jelent pontosan, mármint az előbb most 96/43-at mértem. Az a 43 mi?
Nem kávézom, viszont lehet nem ártana..sok tejjel, mert nem szeretem a kávét, csak az illatát..:D
Huu..ez egy kicsit megijesztett..a válasz.
Oké, egy pohár koffeines italt bevetek napi szinten. Kíváncsi vagyok javít-e az állapotomon. Dokimnak megírtam a panaszom, de még nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!