29 hetes terhes vagyok és még nincs előtejem! Mikortol szokott előtej lenni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül van előtej. Nekem pl. nem volt, és most mégis bőven van tejem. 14 hetes fiúka anyukája
2/5 anonim válasza:
Császárral szültem és csak utána 2 nappal lett tejem.
3/5 anonim válasza:
A tejtermelés akkor kezdődik amikor a lepény levállik tehát szülés után. Nem baj ha nincs ilyenkor. Nekem se volt.
4/5 anonim válasza:
Előtej félidőtől lehetséges, de nem befolyásolja a szülés utáni tej mennyiségét ha nincs.Nekem pl van pár napja.19 hetes vagyok
5/5 anonim válasza:
nekem sem volt előtejem az első babámnál és most sincs(35 hetes).nem is vagyok elkeseredve és szerintem nincs is jelentősége mert így előtej nélkül is szoptattam 23 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!