Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orgazmus utáni méhmegkemény...

Az orgazmus utáni méhmegkeményedés nem vezethez vetéléshez esetleg s babának nem lesz tőle baja?

Figyelt kérdés
2007. dec. 15. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a doki nem tilt el a szextol akkor nem arthat az orgazmus.....kivetel az utolso honap.En 9+4 hetes vagyok es nagyon feltem a szeretkezestol az elejen..nehogy az orgazmustol baja legyen a babanak..de nincs semmi gond.Nem kell tulzasba vinni de nem art.Amugy azt olvastam, hogy az orgazmus olyan a babanak mintha ringatnak..:-))
2007. dec. 15. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg jólesik, nyugodtan csináljátok. Az orvosod úgyis szól, ha nem javasolja. Hajrá!
2007. dec. 15. 17:39
 3/5 anonim válasza:
100%
Ha a méhszájad nincs nyitva és az orvos nem mondta, hogy sokat pihenj, akkor még jót is teszel a babának, mert ilyenkor a méhlepény friss vérrel telik meg.
2007. dec. 15. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem,sőt az örömhormonok neki is jót tesznek,és békésen fog aludni tőlük a pocidban.Csak akkor ne éljetek nemi életet,ha a doki azt mondja.
2007. dec. 15. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az orvos nem tilt el a szextől... Egyébként nem lesz baja a babának. Én 34 hetes vagyok és szexuálisan aktívabb, mint valaha. Én is csodálkozom magamon.. :-))

2007. dec. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!