Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy egy 26 hetes...

Van olyan, hogy egy 26 hetes magzat mérete 1 hét alatt 28 hetes magzati méretre nőt?

Figyelt kérdés

26 hetesen az adatok: Ekkor mondták, hogy 26 hetes a baba

BPD:67 mm

AC:200 mm

FL:48 mm

27 hetesen az adatok: Ekkor meg már 28 hetes lett.

BPD: 75mm

AC:235 mm

FL:51 mm

Most hogy van ez? Ami még aggaszt, hogy a baba feje 1 hét alatt szerintem sokat nőt!

2008. nov. 26. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Lehet, hogy most picit többet nőtt, de szerintem inkább a mérés relatív pontosságából adódnak a különbségek.

Nálám volt olyan, hogy a baba hasmérete 4 héttel a fejmérete előtt volt egy mérés szerint. Totál arányos, sőt kicsit nagyfejű babám született.

Szóval nyugi, az ultrahang sem teljesen pontos!

2008. nov. 26. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell aggódnod. Sok ilyet lehet hallani, hogy egyszer ezt mondják, egyszer azt. Nekem 3 hét különbség van az utolsó menses első napja és a baba kora között. Biztos vagyok benne, hogy nekem is azt fogják mondani egyik hétről a másikra, hogy behozta a baba a 3 hetet. Állandóan ezt csinálják az orvosok. Csak saccolgatnak. Nyugodj meg! Minden jót!
2008. nov. 26. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:

tényleg emiatt nem kell aggódni. ilyenkor még (a pocakban a szülésig) nem ugyanúgy, és nem egyenletesen fejlődnek,nőnek a babák. nekem is volt most 3 nap alatt 3 UH-m, az elsőnél pár nappal kevesebbnek írta a gép, az utolsón meg már kb. 1 héttel idősebbnek, pedig csak 3 nap telt el.

ezek ilyenkor csak olyan értékek, hogy lehessen mihez hasonlítani, megsaccolni a korát. a lényeg majd akkor lesz, amikor születik.

2008. nov. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!