Normális, hogy szinte mindig fázom (6hetes vagyok)?
Figyelt kérdés
Miota terhes vagyok, mikor másnak már dög melege van, nekem akkor jó, ha másnak pont jó, akkor én tuti fázom. Nem szokott rázni a hideg, de kellemetlen. Ma voltam vásárolni és a hűtőpultnál menekültem, annyira fáztam, máskor észre sem veszem. Kicsit aggódok, ez mennyire normális, mivel a korai tünetek között ilyet nem olvastam. Volt már egy terhességem, de nem rémlik, hogy ezt éreztem volna. Orvosnál meg nem voltam, holnap megyek először. Számításaim szerint holnap leszek kereken 6 hetes2020. júl. 26. 10:25
1/8 anonim válasza:
Nálam is így volt az elején. Most meg megsülök éjjel,bukóra nyitott ablakok és enyhe huzat mellett. Szegény férjem nyakig betakarózva én meg még a vékony pokrócot is lerúgom magamról. 24 hkm.
2/8 anonim válasza:
Szia! :)
Nekem is így volt, 2 hete nagyon fáztam amikor hideg volt, mindenki örült, hogy lehűlt én meg majd meg fagytam,amikor vissza jött a nagy meleg, nekem akkor volt pont jó. Most 8 hetes múltam, nekem elmúlt, sőt ez a párás levegő ami most van, hát nagyon nem esik jól.
Én már több embertől hallottam, hogy a terhesség elején fázósabb volt, szóval nyugi ez nem gond. :)
3/8 anonim válasza:
Nekem is így volt az elején. Folyamatosan fáztam, rázott a hideg. Na de most már melegem van nonstop. 32 hetesen nem egyszerű átvészelni a nyarat és a frontokat.
4/8 anonim válasza:
Normális! Én is fáztam és ilyen fura betegség érzésem volt. El fog múlni pár hét múlva.
5/8 anonim válasza:
Tenyleg van ilyen, de nekem is csak az elején volt, kb az émelygessel, a leküzdhetetlen faradtsaggal egy időben, aztán elmúlt mind.
6/8 anonim válasza:
Szia!
En is 6 hetes vagyok.
En enni nem tudok,egesz nap emelygem.
Fazni kimondottam nem fazom,de betegnek erzem magam es egesz nap aludnek.
7/8 anonim válasza:
Nekem ez a 3.terhességem. Ennél nagyon fázós lettem, pedig alapjáraton nem vagyok az, sőt jobban tolerálom a hideget mint a meleget.
8/8 anonim válasza:
Nekem sokáig volt ez, volt hogy annyira fáztam remegtem takaró alatt, de 12.het után kb elmúlt, nem volt jó érzés. Azóta meg kb mindig melegem van 29.hetben vagyok😊boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!