Miért nem kaphatok uh képet a babáról?
Tegnap voltam a Nyiregyhazi Josa Andras Korhazban ultrahangon.
9 hetes terhes vagyok, szerettem volna kerni a picirol kepet, de nem adtak pedig ki fizettem volna.
Elso terhessegem, magandokira nincs elegendo penzem.
Sima korhazban miert nem kaphatok uh kepet?
Sztkban egy alkalommal kaptam csak a 9 hónap alatt, szerintem szerencsés kiválasztott lehettem, mert nem osztogatják. Úgy tudom, hogy ezeket a berendezéseket elég drága fenntartani, a papír bele szintén drága és nincs pénzük a pótlására. Ha adnak is, gondolom napi 1-2 csúszhat ki a jobbfejeknek vagy nem tudom...
A magán dokim most adott nekem, de pl ő is arra panaszkodik, hogy hiába hiszi mindenki azt, hogy egy magán orvos fürdik a pénzben, borzasztó pénzeken BÉRLIK ezeket a műszereket és mellette még a papír tekercsek is brutális összegeket képeznek ha napi 10-20 elmegy. Valamilyen szinten meg tudom érteni, de azért egy ilyen fotó kincset ér egy kismamának, nekem evidens lenne, hogy felajánlom, hogy oké nincs papírkép, de a monitort nyugodtan fotózza le a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!