18 + 3 hetesen magzatmozgás?
Lehet, már mások is feltettek itt hasonló kérdést, de első baba és nagyon izgatott vagyok... hétfőn mikor este elalvás elott feküdtem/pihentem, éreztem először pár -nem is tudom, hogy fejezzem ki- “buborékszerű” , érzést, sosem tapasztaltam hasonlót, mintha valamit fujnanak es kidurranna, mint pl a rágó.., vagy ilyen izom “rángás” szeru egy párszor. Aztán kedden ismét éreztem egyszer reggel, akkor is feküdtem. Ma ittam meleg teát és mintha utana is éreztem volna, akkor picit többször. Én -nem akarok semmit belegondolni az egeszbe-, azt hiszem, ez talán már Ő lehetett...
Az lenne még a kérdésem, hogy mennyi ido míg pl a férjem is érezni tudja kívülről? Azt mondta, mikor odatette a fülét, hogy olyan hangot hall, mint a vízcsobogás... de szerinte nem bél mozgás mert ez ilyen folyamatos “zaj”. Ez létezik?
Ő lesz az.
Ha a párod hallgatózik a hasadon, hallani nagyobb élmény :)
O wow! Koszi! Akkor lehet hogy nem is butaság, ez a “vízcsobogás” hang amit állítólag hall folyamatosan? Ez mondjuk, biztos nem Ő...
ő azt kérdezte, hogy lehet-e a magzatvíz... 🙈 én próbáltam ilyennek utánaolvasni, de semmi konkrétumot nem találtam
A szív dobogását is lehet hallani a picinek 16.hét után szavad füllel ha a férjed ráteszi a fülét. Az első gyereknél vettük ezt észre.
és mivel medence végű volt, olyat ütött 18 hetesen, hogy azon igen megdöbbentünk-nem erős, de félreérthetetlen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!