Szerintetek mi lehet ez? Valaki hasonlóan járt már?
Tegnap volt egy hete hogy ovulaciom volt.
Már az előtte való naptol kezdve együtt voltunk a párommal.
Hátha sikerül a baba🤗
Van már egy kislányom, mikor vele voltam terhes nem éreztem semmit, csak a kimaradt mensi után a pozitív teszt, hányás és hányinger sem volt.
Viszont ma reggel úgy keltem hogy szornyen fájnak a melleim, szédülök, fáradt voltam/vagyok egész nap szurkál a hasam alja. Ami a legfurább az az, hogy elég rég óta dohányzom és ma reggel mikor rágyújtottam szörnyű hányingerem lett, nem vettem figyelembe, visszafekudtem, kb fél órája keltem fel de vissza aludtam és aludtam 3,5 orat 🤨 Ma akárhányszor megpróbáltam rágyújtani, szörnyen erős hányinger jött és ha más gyújtott rá mellettem már akkor is.
Talán megtörténhetett a beágyazódás?
Nem korai még?
Valaki volt már hasonló cipőben esetleg második terhességénél?
Az első terhességem alatt sem dohanyoztam ahogy megtudtam hogy terhes vagyok :)
Nem csináltam se ovut se terhességi tesztet. A terhességi teszt szerintem még nagyon korai lenne. 2 hónappal ezelőtt megjött, aztán másnap elmúlt, csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, majd megint, az már halványabb volt, aztán megint egyet, ami negatív lett és utána újra megjött :/
Szia. Szerintem beágyazódás..nekem 28-30 napos ciklusaim vannak, a 32. napon délután már erős pozitív lett a tesztem. :) Clear Blue-val tesztelj szerintem egy hét múlva :) Egyébként én is dohányoztam terhesség előtt, szintén hányingerem volt tőle, még mielőtt teszteltem volna..aztán aznap mikor teszteltem egy szálat szívtam el még reggel és annyi, azóta nem és nem is érzem, hogy kell..
Szurkolok! Szép napot! :)
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!