Milyen magas vérnyomásnál szokták a sürgősségi császárt alkalmazni? 34 hetes vagyok 180 at is eléri a vérnyomásom
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 12:22
1/17 anonim válasza:
Önmagában magas vérnyomás miatt nem szoktak csaszarozni.
2/17 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy már folyamatos 140nel azonnal kórház. Majd ott adnak rá valamit. Remélem te se otthon ücsörögsz ilyen magas vérnyomással..
3/17 anonim válasza:
180-as vérnyomásnál,már felhívnám az orvosom. Nekem nem volt ezzel gondom,de a testvérem ennyivel már kórházban volt. Vettek tőle vért,vizeletet és 34.héten császározták. A barátnőmnek azt mondta az orvosa 150-esnél,hogy ha 160-nál feljebb megy hívja fel. Ott nem ment fel hála isten.
4/17 anonim válasza:
Egyébként nem érzed magad rosszul?
5/17 A kérdező kommentje:
Már egyhete korházba vagyok, de konkrét választ nem kaptam azért kérdeztem hátha valaki jártas ebben. Nem erzem magam rosszul
2020. júl. 18. 12:55
6/17 anonim válasza:
Igen. Azonnal menj be a kórházba ahová tartozol, ha szerencséd van akkor le tudják vinni, ha nem akkor császár.
Mert a toxikus terhességi szindróma első jele. HELP szindróma-így hívják.
7/17 anonim válasza:
"Mert a toxikus terhességi szindróma első jele."
Vagy nem. Sima magas vérnyomás is letezik.
8/17 anonim válasza:
Ha a vizeletben is sok lesz a fehérje, vagy nagyon nem tudják lejjebb vinni, akkor császár, a 36.-37. hétig jó lenne bent tartani, de ha mostanában kiveszik akkor sincs nagy baj, kitartás!
9/17 anonim válasza:
Ha nimcs fehérje, extrém ödémásodás a labor értékek a máj vese jó akkor nem császároznak.
Én toxémiás voltam az elsővel. Addig amíg nem jelent meg a fehérje nem indítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!