Magánklinikán rossz lehet az ultrahang?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy hete voltam magánklinikán, hogy megerősítsék a terhességemet. Akkor voltam naptár szerint öt hetes, plusz néhány napos, pontosat nem tudok. Azonban az orvos nem látott semmit, annyit mondott, hogy szerinte nem méhen kívüli lesz és a tesztben bízhatok, 2 hét múlva kontroll, néha csináljak tesztet, ha megnyugtat.
Folyamatosan erősödtek a tesztjeim, ma 3+ lett a clearblue, az xepilen megjelent a 2.csík ahogy belemártottam a vizeletbe.
Mi lehet ilyenkor, miért nem látott az UH-n semmit (ca.6-7nap késésnél) és miért mondhatta, hogy nem méhen kívüli? Picit beparáztam.
24/N első terhesség.
2020. júl. 15. 12:51
1/7 anonim válasza:
Nem rossz az ultrahang, te mentél túl korán. Azért mondta, hogy tesztelj néha hogy megnyugodj, úgy látszik nem sikerült. Vegyél pár mély levegőt, mert így nagyon hosszú, és megterhelő lesz a 9 hónap.
2/7 anonim válasza:
Nagyon korán mentél, felesleges. Ilyenkor még nem látszik semmi, 6. Héttől van szivhang, én mindkét gyermekemmel 8 hetesen mentem.
3/7 anonim válasza:
Még túl korai a terhességed, azért nem látott semmit. Nem látott méhen kívül elváltozást, ezért gondolta, hogy valószínűleg nem méhen kívüli a dolog, de még nagyon pici az embrió, ilyenkor semmilyen csodagép nem látja. 7-8 hetesen érdemes menni (vagyis ca. 3-4 hetes késésnél), addigra már biztosan van szívhang is és látszik az embrió is, előtte túl pici, hogy bármit is megállapíthasson.
4/7 anonim válasza:
Túl korán mentél,nem a géppel van baj. Ne ijedj meg,2 hét múlva láthatod. Légy türelmes!
5/7 anonim válasza:
4-5 hetes terhességet a legjobb magánklinikán se látnak, mert nem látszik ilyen korán semmi.
6/7 anonim válasza:
Én is 8 hetesen mentem, 5 hetesen egyből teszt után pénzkidobás menni mert mivel úgysem látszik semmi vissza fog rendelni a 7. hét környékére amikor már van szívhang is. Nyugodj meg, nem az orvos dillettáns és nem az UH rossz hanem egyszerűen korán mentél.
7/7 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen àllami helyen làttàk a petezsàkot, szóval az nem igaz, hogy ilyenkor biztosan semmit nem látni, de ettől függetlenül, szerintem sincsen nàlad semmi gond, legközelebb màr làtni fogjàk. Magándoki a rendelőjében egyénként nekem sem làtott egy nappal előtte semmit, egyàltalán nem biztos, hogy magánban jobb a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!