Milyen volt a babátok mérete 36 hetesen? Súly, hossz, has, fej stb érdekelne. Mit jelenet a uh-os papíron a Kzs. Ri:0,63 hallottam dobogást de azt hiszem az áramlást nézte.
Figyelt kérdés
Nekünk a méreteink: bpd 92mm, ac 312mm fl 69mm lepény II fokban érett 2800g a saccolt súly a hossz 47cm. Félek a hogy téraránytalanság lesz mert elég alacsony vagyok 45kg-ról kezdtem. Mondta is a doki hogy hozzám képest elég nagy. A mi méreteink milyenek????2010. aug. 2. 17:06
11/18 A kérdező kommentje:
Na ha megszültem ehhez az üzihez leírom hogy mi volt ha van kedvetek ti is írjátok meg a nagy eseményt:) Úgy látszik sok kislány választja az augusztus közepe-végét a születésre:):) Én Szolnok megyei vagyok hát ti??
2010. aug. 3. 20:38
12/18 anonim válasza:
Szia Mira-anyu! :-)
Neked is minden jót! :-)
Én is megírom, akkor legalább Ti már kicsit rákészülhettek, mert Én kicsit előbb vagyok...:-)
Bár erre nem lehet...
amúgy érdekes, hogy milyen sok kislány születik mostanában...
Mi Bp-iek vagyunk...
Mesi-anyu :-)
13/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi Somogy megyeiek vagyunk. Majd én is mindenképp visszanézek ,hogy mi újság veletek. És majd én is megírom,hogy velünk mi van-volt vagy lesz.
Még egyszer minden jót nektek!
14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. 19.-én 6.05kor 24 óra vajúdás után császárral lett meg a kislányom. 3300g 50cm. Tegnap jöttünk haza jól vagyunk mindketten:)
2010. aug. 26. 13:12
15/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is megszülettünk aug. 23-án röpke 1,5 óra alatt természetes úton gátvédelemmel egy kis felületi repedéssel.
4200gr
58cm.
16/18 anonim válasza:
Míra Anyu voltam az elöző! Az elfelejtettem odaírni.
17/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához, sok boldogságot:):)
2010. aug. 28. 10:18
18/18 anonim válasza:
Én is gratulálok nektek és minden jót, sok boldogságot!!!!
Míra Anyu :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!