Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja késik, a teszt negatív...

6 napja késik, a teszt negatív, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6. napja kesik a menstruaciom, vettem tesztet is, teljesen negativ lett.

Elofordult az utobbi honapokban a keses, de ennyit meg sose kesett.

Jele sincs annak, hogy megjonne.

Mit lehet ilyenkor tenni? Csak várni hátha megjön, vagy pár nap múlva újra teszteljek? Esetleg orvos ha vegkepp nem jon meg ebben a honapban?

Koszonom elore is a segitseget!

2020. júl. 11. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor késett ennyit, amikor előző hónapban ennyivel előbb jött meg. Neked ilyen nem volt?

Ha hatodik nap és még negatív,akkor nem vagy terhes (kivéve ha a szervezeted nem tudja a hcg-t kiválasztani a vizeletedbe, de ez nagyon-nagyon ritka, tartasz ettől mégis, menj vérvételre). Elvileg lehet hogy egy héttel később volt a peteérésed valamiért, de a tesztek már ezt is kimutatnák.

Én a helyedben elmennék orvoshoz.

2020. júl. 11. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Okozhatja stressz vagy hormonzavar is.

Ha nagyon aggódsz, akkor menj orvoshoz.

2020. júl. 11. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vagy később volt peteérésed, vagy egyáltalán nem volt, nekem olyankor késik akár egy hetet is. Ha nem jön meg jövő héten sem, menj el orvoshoz.
2020. júl. 11. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 15-20 napokat késik és számomra ez tök normális 😂

Amúgy ne a naptárat figyeld hanem a tested reakcióit. Ha egy hét elcsúszást jelzett a testes akkor azzal számolj.

2020. júl. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!