Egy éve napi egy kapszulát szedek,mert olyan erős székrekedéses vagyok,hogy már csak ez segít.Most 4 hetes terhes vagyok és el sem tudom képzelni,hogy ha abbahagyom a szedését,akkor mivel tudnám megoldani ezt a "kemény" problémát...
2007. dec. 15. 11:54
1/4 anonim válasza:
Olvastam, hogy nem szedhető és ennek az ellenkezőjét is, én nem kockáztatnám. Terhesség alatt bodzatea mértékkel fogyasztható, az is hatásos a problémádra és biztosan nem árt a babának. Gratulálok a picihez!
2007. dec. 15. 12:00
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is sokáig szedtem a szűztea kapszulát és a teát is ittam, mert különben én is úgy voltam ahogy Te. Viszont sokat olvastam ezzel kapcsolatosan, hiszen azért ez nem normális dolog. Sokat segített (nekem legalább is), hogy napjában többször eszem gyümölcsöt (rostok segítenek a székrekedésnél), sok tejet fogyasztok, valamint ez ellen nagyon jó segítség ha elmész egy talpmasszőrhöz!!! Ő segít az agyadat is átállítani egy másik gondolkodásra, lehet, hogy ez picit furcsán hangzik, de így van, valamint különbőző pontok akkupunktúrás pontok karbantartásával segít a székrekedésen javítani. Ámbár azt nem tudom, hogy a talpmasszázs engedélyezett-e terhesség alatt, de szerintem ezt érdemes kiderítened. Nekem mára hála Istennek nincsenek "kemény" problémáim... Sok boldogságot a csöppséghez.
2007. dec. 15. 15:17
3/4 anonim válasza:
Szia,
Én is a kapszulán éltem, mert anélkül nem ment a dolog, már évek óta. De ahogyan teherbe esten, azonnal letettem. Nem lehet terhesen szedni! Több orvos és gyógyszerész barátomat is megkérdeztem és nem lehet szedni. Ingerli a beleket és olyan elemeket tartalmaz, amik kihajtják belőled a vizet, nem szívódnak fel a vitaminok és a fogyást segítik elő. Ez a babának ártalmas lehet!!! Nagyon nehéz, de hidd el, muszáj letenned. Nekem aranyerem lett azóta, de hetente 1x sikerül azrét elmennem WC-re. A tamarin lekvár segít, de nem azonnal, 2-3 nap után megteszi a hatását. Egyél sok barack befőttet joghurttal. Egy 20 hetes kismama.
2007. dec. 15. 15:34
4/4 anonim válasza:
Nem!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is szedtem, bár nem pont terhesség előtt, kicsit korábban.
A babavárás alatt próbálj kitalálni mást. Egy jó gyógyszerész segít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!