Terhes vagyok, mit tegyek?
Sziasztok!
17 éves vagyok, és valahogy teherbe estem. Amit nem tudok, hogyan, mert mindig védekeztünk a barátommal. Timit tennétek a helyemben? Tartsam meg? Vagy vetessem el?
Kisláááány?????
Uhum.... érzelmi zsarolás a köbön. Szégyelld magad.
Én meg hányok az ilyen álszentektől, és ha a saját lányom lenne is azt tanácsolnàm, hogy ne csessze el az életét 17 évesen...
Sehonnan. Játsza itt a szentet meg a látnokot, így akar befolyásolni. Mint írtam érzelmj zsarolás.
Ne ülj fel neki!
Bocsánat, a mondat eredetileg úgy hangzott volna, kislány, vagy kisfiú, de túl hamar küldtem el a választ.
De annak, hogy mi lesz a neme, semmi jelentősége nincs.
De hogy halott lesz, vagy élni fog, annak annál inkább...
Kerdezo, szerinted az a felretett penz meddig lesz eleg? Gondolj csak bele havonta mennyi a pelenka egy ujszulottre es meg nincs ruhaja, kisagya, gyogyszer ha beteg lesz... Bolcsibe/oviba/suliba ezek a koltsegek hatvanyozodni fognak!
Persze lehet ugy is csinalni, ahogy ezek a fanatikus "eletvedok" szoktak es keregetesbol meg martirkodasbol fennmaradni, de az nem egy boldog elet. Azert az idezojel, mert a no eletet semmibe veszik, az ujszulott pedig szinten nem szamit nekik onnantol fogva, hogy megszuletett. Az igergeteset meg a hajadra kenheted ha tenyleg helyzet van.
Biztos másra se vágynak a szülök mint egy rájuk aggatott újabb eltartottra. Akkor már illő lenne őket is megkérdezni akarnak e még egy gyereket nem?
Mert szülőként szerintem azért vállaltam felelősséget akit én akartam és nem akit rám kényszerítettek. Persze ha náluk mindenki.akarja akkor oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!