Olvasta valaki Ina May Gaskin könyveit? Mennyire tartalmaz hasznos információkat?
Figyelt kérdés
Jelenleg fél időben járok és szeretnék terhességhez kapcsolódó könyveket olvasni. Az Útmutató szüléshez és Útmutató szoptatáshoz című könyvekkel szemezek, de sajnos nem találtam róla értékelést az interneten. Esetleg van aki már olvasta és hasznos infókat tudott meg belőle?2020. júl. 6. 09:52
1/6 anonim válasza:
A könyv jó, sokat lehet belőle tanulni, emlékezetes olvasmány. Ha amúgy állami kórházban szülsz, akkor kb. mesekönyv, ritka, hogy abból akármit is meg tudsz valósítani. Külön keresni kell manapság azokat a segítőket, akik nem avatkoznak bele a természetes folyamatokba. Ha így van, és nem kerestél külön ilyen támogató közeget, akkor ne olvasd el, mert csak frusztrálni fog, hogy kb. mindent a természet ellen csinálnak.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasznos! Minden vàrandósnak ajanlanàm. Ami nekem meg nagyon jòl jött, az a Your birth rights cìmű könyv , egy màsik szerzőtől, de nem.tudom, az magyarul megjelent-e. Ha fèlidőben, a könyv hatàsàra derülne ki, hogy a szülès körüli segìtőid nem lesznek a megfelelőek, akkor mèg nincs kèső vàltani ès elkerülni egy traumatikus szülèst.
3/6 A kérdező kommentje:
Pedig pont azért keresek most könyveket, mert kicsit félek a szüléstől. Esetleg tudtok ajánlani más könyveket, amikből "tanulhatok"?
2020. júl. 6. 10:42
4/6 anonim válasza:
Én az Útmutató a szüléshez című könyvét olvastam. Szerintem nagyon hasznos és sok mindent leír arról, hogy hogyan működik a testünk és, hogy hogyan kéne egy természetes szülésnem zajlania. De ne várd, hogy ebből egy sima magyar kórházban ebből sok minden megvalósuljon.
Szerintem mindenképpen olvasd el és ha szeretnél arra törekedni, hogy hasonló szülésélményed legyen, mint amiről a könyvben beszélnek, akkor nagyon válaszd meg, hogy hol és kivel fogsz szülni.
5/6 anonim válasza:
Szülés ahol én irányítok. De az útmutató a szüléshez is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!