22 évesen könnyebb a szülés mint 40 körül?
Figyelt kérdés
Könnyebb fiatalon megállni a helyed mint idősebben?2020. júl. 3. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Fiatalon könnyebb
Idősebben könnyebb
30 szavazat
1/9 anonim válasza:
Általánosságban biztosan. Nem csak a szülés, de a terhesség is.
2/9 anonim válasza:
Én 36 évesen szültem, és megviselt. Fiatalon jobb lett volna. De mindenki máshogy viseli. Mikor 36. héten nstre jártam, az én kor osztályon csak úgy szaladt, dupla akkora hassal.
3/9 anonim válasza:
Szültem 21,27,35 évesen.Egyértelműen az utolsó terhesség,szülés volt a legnehezebb hiába harmadik gyerek.
5/9 anonim válasza:
A szülés tök könnyű, csak a nők szeretnek drámázni.
6/9 anonim válasza:
Cigányasszony mesélte, hogy a 9. után kiköpte, mint a meggymagot. :D Valószínűleg a rutin is számít. :D
7/9 anonim válasza:
Teljesen kibírható bármikor . Csak itt szeretnek egymásra licitálni a nők,kinek fájt jobban,ki a nagyobb hős :D Élőben soha senkitől nem hallottam még ilyen ostobaságokat,minthogy az élve elégetéshez,karóba húzáshoz meg mittudomén milyen középkori kínzásokhoz hasonlítják .
Viszont a terhesség általában könnyebb ha fiatalabb vagy.
8/9 anonim válasza:
Én 23 évesen szültem, de majdnem ott maradtam a fiammal együtt (toxémiás voltam és nem avatkoztak be időben, megvárták az utolsó pillanatot, amikor már eszméletlenül vittek a műtőbe). Az egész terhességem nagyon rossz volt. Problémás terhességem és szülésem volt. Az egyik rokon közel a 40-hez szült. Tök könnyű terhessége és szülése volt. Viszont örülök, hogy fiatalon szültem. Könnyen pörgök, máshogy látok dolgokat, mint az idősebb korosztály.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ugyan olyan, csak fiatalabban jobban viselik, strapabíróbbak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!