Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 évesen könnyebb a szülés...

22 évesen könnyebb a szülés mint 40 körül?

Figyelt kérdés
Könnyebb fiatalon megállni a helyed mint idősebben?

2020. júl. 3. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Fiatalon könnyebb
Idősebben könnyebb
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Általánosságban biztosan. Nem csak a szülés, de a terhesség is.
2020. júl. 3. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én 36 évesen szültem, és megviselt. Fiatalon jobb lett volna. De mindenki máshogy viseli. Mikor 36. héten nstre jártam, az én kor osztályon csak úgy szaladt, dupla akkora hassal.
2020. júl. 3. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szültem 21,27,35 évesen.Egyértelműen az utolsó terhesség,szülés volt a legnehezebb hiába harmadik gyerek.
2020. júl. 3. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Egyértelműen könnyebb fiatalon.
2020. júl. 3. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
7%
A szülés tök könnyű, csak a nők szeretnek drámázni.
2020. júl. 3. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Cigányasszony mesélte, hogy a 9. után kiköpte, mint a meggymagot. :D Valószínűleg a rutin is számít. :D
2020. júl. 3. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen kibírható bármikor . Csak itt szeretnek egymásra licitálni a nők,kinek fájt jobban,ki a nagyobb hős :D Élőben soha senkitől nem hallottam még ilyen ostobaságokat,minthogy az élve elégetéshez,karóba húzáshoz meg mittudomén milyen középkori kínzásokhoz hasonlítják .

Viszont a terhesség általában könnyebb ha fiatalabb vagy.

2020. júl. 3. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Én 23 évesen szültem, de majdnem ott maradtam a fiammal együtt (toxémiás voltam és nem avatkoztak be időben, megvárták az utolsó pillanatot, amikor már eszméletlenül vittek a műtőbe). Az egész terhességem nagyon rossz volt. Problémás terhességem és szülésem volt. Az egyik rokon közel a 40-hez szült. Tök könnyű terhessége és szülése volt. Viszont örülök, hogy fiatalon szültem. Könnyen pörgök, máshogy látok dolgokat, mint az idősebb korosztály.
2020. júl. 3. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyan olyan, csak fiatalabban jobban viselik, strapabíróbbak a nők.
2020. júl. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!