Van olyan, aki nem tudta/nagyon sokára tudta csak elhagyni a progeszteront?
21 hetes terhes vagyok, de akármikor elkezdem leépíteni az utrogestant, vérezni kezdek. Nem kicsit, hanem annyira, mintha menstruálnék, élénk, piros, sokszor darabos vérzés . A dokim azt mondta, hogy most már hagyjam el, mert úgyse ér már semmit, és őszintén szólva én is nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen idős terhesen barmit is érjen 2*3 utrogesten, de egyszerűen tényleg mindig elkezdek vérezni, ha elkezdem leépíteni
11 hetesen látszódott hematoma, 12 hetesen még megvolt, de a 16 és 20 hetes uh-n már nem latszott semmi.
Volt más is így? Tök ijesztő, leginkább, hogy nem tudom, mi és miért vérzik.
De legutóbb amikor voltam, azt mondta a doki, hogy nem az vérzik, pedig vereztem. Valahonnan a mehbol jott, de uh-n nem talált semmit. :/
Nekem babnyi meretut mondott, de az ugyeleten, amikor egyszer bementem, hogy verzek, csak borsonyit mondtak.
Hat, nem tudom, jo lenne tudni legalabb, hogy mi verzik.
Köszönöm a válaszod, elhiszem, hogy aggodtal, en is aggodtam az elso babanal is, pedig en ki se nyiltam, csak nagyon megrovidult hirtelen a mehnyak. De kaptam tudoerleloket, meg progit, utana minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!