Ha a teszt pozi, de az első uh-n a petezszák még üres, attól még lehet baba?
Persze! Biztos nagyon korán mentél el a dokihoz!
Mikor volt az uccsó mensid?
Első vagyok.
huh, ha ilyen extra ciklusod van, akkor nem tudom mi a megoldás, hogy kell kiszámolni, de biztos minden okés, és ha volt petezsák, akkor Ő ott van...:-)
Gondolom a doki mondott vmit...
Simán lehet benne még baba. Ilyen ciklus mellett még annyira sem lehet tudni, hogy mikor volt peteérés, mint a 28 naposnál. A petezsádok még pici, hogy látszódjon benne valami, nekem még 8 mm-esben sem látszott semmi sem. Aztán 3 hét múlva ketten is. :-)
34 hetes ikres kismama
És csak pozitívan!!!
azt a kupot mindenkeppen hasznald,nekem is felirtak,es az egyik ismerosomnek is,akinek problemas volt a terhessege,es hasznalt
minden jot!!
Én kedden voltam uh-on, akkor a doki még semmit sem látott (vagy csak kész volt a 13 órás műszakja után). Pénteken voltam megint uh-n, ott már 11,5x6 mm-es volt a petezsák és szikhólyagot is látott. Szerdán kell mennem megint, a dokinéni azt mondta, hogy akkor már lehet szívhang is.
Azt is ő mondta nekem, hogy varázslatos dolgok történnek odabenn, de a természetet nem lehet sürgetni, időt kell hagyni neki, tegye a dolgát. Ha minden ok veletek, hamarosan dobogni fog a parányi szív.
Úgyhogy ne aggódj feleslegesen, bár ezt könnyű mondani, én is szétparázom az agyamat. :)
3,5mm-es petezsák kb. 4 hét 4 napos terhességnek felel meg (fogantatástól 2 hét 4 napos)! Azt olvastam, hogy 4 hetes terhességnél jelenik meg először a petezsák, és onnantól kezdve a 7. hétig napi kb. 1mm-t növekszik. Egy hét múlva valószínű még mindig petezsák+szikhólyag lenne, de 6 hetesen már lehet látni a "babát", és hallani szívdobogást :-)(A babák szíve egyébként minden esetben a fogantatástól számítva a 22-25. napon indul be).
Az utolsó válaszolónak mondanám, hogy nekem 5 hétesen volt ekkora a petezsák, és kerek egy hét múlva már szívverés volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!