Voltak pms tüneteid, amiből végül nem menstruáció következett, hanem terhes lettél?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 18:05
1/8 anonim válasza:
Igen, a melleim megduzzadtak (egyébként mensi előtt 1-2 nappal szokott), talán ez volt az egyetlen tünetem.😀 5 napra rá teszteltem pozitívat.
32hkm
2/8 anonim válasza:
Minden szokasos pms tunetem megvolt:mellfajdalom, szurkalo erzes petefeszekben, stb. Meg 2 egymast koveto nap pecsetelgettem is. Aztan kiderult, hogy baba van... :).
3/8 anonim válasza:
Az első terhességemnél tipikus pms tüneteim voltak, a másodiknál nem igazán volt semmi, csak ritkán görcsölt a hasam.
4/8 anonim válasza:
Szia.🙂
Nàlam is meg voltak a tipikus tüneteim:kipattogtam, fàjt a hasam mint mielőtt megjön, ingerült voltam, fájtak a melleim.
Egyszer annyira kiabáltam a férjemmel hogy megjegyezte: te tuti terhes vagy!
Én meg: dehogy vagyok! Azért vagyok ilyen ingerült mert meg fog jönni! 😄
Akkor már 2-3 napja késett.😄
Végül 5 nap késésnél vettem egy Corax tesztet és délutàni pisiből hamarabb kijött a T csík mint a C😂
5/8 anonim válasza:
Nekem is a mell fájdalom,bár fura volt,mert sosem fájt ennyire. Meg görcsöltem. Aztán 10 nap késésnél pozitívat teszteltem,már 4 és fél hónapos :)
6/8 anonim válasza:
Minden pms tünetem ugyanaz volt terhesség és menzesz előtt is.
Étvágy, pattanások, vízvisszatartás, mellnagyobbodás, hasszurka.
7/8 anonim válasza:
Nekem nem voltak. Egy kis szurkálás volt az alhasamban, de az meg menstruáció előtt nem szokott lenni. 11. dpon erős pozitív tesztem volt, most vagyok 29 hetes.
8/8 anonim válasza:
Csak pms tüneteim voltak, biztos voltam benne, hogy még fog jönni. Nem jött 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!