Érdemes-e, előre vásárolni anyatejtároló zacskókat?
Figyelt kérdés
Ti vettetek, milyet? :-)2008. nov. 25. 06:42
1/5 anonim válasza:
Én nem vettem. Mint kiderült, nem is lenne rá szükségem, épp annyi tejem van csak, hogy ellátom a kicsim. Ha neked viszont szükséged lesz rá, akkor a párodat megkéred, hogy hozzon, érdemes előre kinézned, hogy hol, és milyet vegyen, ha kell. Nekem az Aventest ajánlották anno.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én nem zacskókat, hanem Avent etetőrendszert vettem (5 tejtároló pohár, 5 tető hozzá, 1 csatlakoztató rész, 1 etető cumigumi). Azért ezt, mert ha lesz annyi tejem, akkor ezeket a poharakat lehet csatlakoztatni az Avent mellszívóhoz, és utánna tárolhatom. Ha meg nem lenne tejem, jó benne bébiételt tárolni, vagy a tápszert elkészíthetem benne és, rácsatlakoztatva a cumit eheti is a kicsi.
3/5 anonim válasza:
szia!
szerintem várj vele. bár én is az optimizmus híve vagyok és előre vásároltam tejtároló cuccokat, sajnos csak a bébim igényeinek a felét tudom kielégíteni... minden cseppért megszenvedek, szóval nincs mit tárolni... de remélem neked másképp lesz!
4/5 szikra veronika válasza:
szia. szerintem a jégkocka zacskó is megfelel ennek a célnak. legalább is én azt használtam. csak dátumot ne felejts el rá írni. szerintem az olvasztás is könnyebb mert csak annyi kockát olvaszatasz fel amennyi kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. nov. 25. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!