A 7-es cukor érték rendben van a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Terheléses cukor vizsgálaton voltam, a 120 perces érték 7. A doki szerint még pont jó. Nekem soknak tűnik, ti mit gondoltok?2020. jún. 15. 21:32
1/10 anonim válasza:
Meg hatar alatt van azért jócskán. Vegyél egy cukormérőt, mert később romolhat. Nézz rá kaja után egy órával hetente párszor más-más etkezesnel. Ha egy órával kaja után 7 fölött mersz, jelezd a nogyogyasznak. Kerüld a cukrot és a finomlisztet és egyel teljes kiőrlésű dolgokat. Parazni nem kell.
2/10 anonim válasza:
Nekem a 6.9 már diétát javasoltak.
3/10 anonim válasza:
Szintèn 6,9 nèl javasolt az orvosom diètàt.
4/10 A kérdező kommentje:
Hűha, köszönöm szépen, Csajok! Utánanézek a dietanak.
2020. jún. 16. 06:44
5/10 anonim válasza:
Kerek 7volt. Nekem semmit nem kellett vele kezdenem, semmi baj nem is lett.
6/10 anonim válasza:
3 as vagyok. Ugy tudom 7 a hatàr de terhessègi cukorrol 7,8 tól beszèlhetünk. Amugy nekem se volt semmi gond a 6,9- cel vègül.
7/10 anonim válasza:
Nekem 7.2 lett és semmilyen diétát nem rendeltek el.
8/10 anonim válasza:
Nekem 7,8 volt a 120perces.
Azt mondták határeset, diétázni nem kell, de azért ne toljam ész nélkül az édességet.
9/10 anonim válasza:
Uhhh, eléggé elszomorítanak ezek a dolgok, hogy ennyire nem érdeklik ezek a dolgok a nőgyógyászokat..120 percnél már 7 is sok, igazából már 7 alatt kéne legyen 1 óra alatt a cukor. Minél kisebb a vércukor napi ingadozása, annál jobb. Én 7-esre már bőven odafigyelnék ( cukor, csoki, üdítők, süti kilőve) 24. héten volt az OGTT? Mert 28-30 között általában tovább romlik a szénhidrát anyagcsere. Nem kell aggódni, de figyelni igen. Ha bizonytalan vagy, keress fel bátran diabetológust, jobban vágja a dolgokat, mint a nőgyógyászok.
10/10 anonim válasza:
Igazából a 22.héten volt, azóta nem nézték, de most egy kicsit megijedtem.
Mondjuk vigyázok, cukrot kilőttem, ritkán egy fagyi vagy valami lecsúszik, de nem sütizek, csokizok. Viszont diétát sem tartok, nem figyelem hogy hányszor eszem, hány óránként vagy ilyesmi.
Lehet, hogy egy mérőt beszerzek inkább. Azóta már 32 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!