Mikortól irathatnám ki magam?
Én 32. Hétig dolgoztam, szintén bolt.
Nem emelgettem, nem áruztam. Viszont kasszáztam sokat, és könnyű dolgokat pakolásztam.
Bármikor elmehettem egy rövid szünetre, leülhettem ha elfáradtam.
De ehhez ilyen vezetőség kell, vagy neked kell nagyon tökösen harcolni ezekért a könnyítésekért, ugyanis jár neked.
Egyébként nem baj ha sokáig dolgozol, én pl. fittebb maradtam kicsit, főleg hogy talpalós munka.
Nálunk az a probléma, hogy nem tudnak áthelyezni más munkakörbe. Nálunk nincs olyan, hogy most a kasszás pl csak kasszáuik. Ugyan úgy pakol, árut szed mint mindenki más. Non s olyan, hogy valaki mondjuk papírmunkázik. Csak az üzletvezető, akinek ék max fél órát vesz el a napjából, utána ugyan úgy dolgozik, mint a többiek. Eddig egyetlen egy munkatársam tud a dologról, doki előtt nem szeretném nagy dobra verni. Ha tudni fogják a többiek is, velük könnyebb lesz, de a főnökség akkor sem tud áthelyezni. Ha erre lenne lehetőség, akkor a kérdést sem írtam volna ki.
Viszont ami aggaszt, az az ácsorgás és az áru. Ha 4 éve ezt csinálom, akkor nem árthat ugye? Olvastam olyat, hogy amihez a szervezeted szokott, az nem ártalmas, egyértelmű, hogy a nehéz emelések alól kihúzom magam. De nem szeretném elveszíteni a babót. Az a baj, hogy ha az üzletvezetőnknek elmondom, akkor onnantól fogva az már nyílt titok lenne, még a család is tőle tudná meg 😒
Ne nézzétek hülyének, tényleg tapasztalatlan vagyok, alig vártam, hogy babánk legyen 😊 és féltem. Mondjátok, hogy ez normális 😅
De olyan nincs hogy nem lehet csak kasszázni vagy könnyített munkát végezni.
Írásban jelentse ki neked hogy nem tud könnyített munkát adni és akkor kiírnak. Kötelesek megváltoztatni a munkakörülményeid!
Egyébként milyen fizikai akadálya van hogy nem lehetsz csak a kasszában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!