Néha ha fáj a hasam (gondolm tágul a méhem, nyulnak a szalagok) és akkor megnyonkodom, masszírozom mert akkor egy kicsit jobb. Ezzel nem ártok a babának ugye? Nem tudom őt megnyomni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Hiába kérem a picurkát, hogy ne "kínozzon" :(
Néha tartóssan fáj egy egy helyen a hasam és ez segít egy picit a fájdalmat enyhíteni vayg elmulasztani.
Köszi a válaszokat!
19hetes kismama
2007. dec. 14. 18:59
1/3 anonim válasza:
A babának nem árt, ne aggódj, majd nagyobb korában még vissza is rúg, ne félj! :-)) Erősen azért ne nyomd, vagy hosszan ne masszírozd, ezt nem ajánlják. Jó babavárást!
2/3 anonim válasza:
Nekem is van ilyen.Azt mondta a dokim,hogy ne is simogassam,mert az még görcsöket is okozhat,mert ingerli a méhet.
3/3 anonim válasza:
Én végig simogattam a hasamat egész terhesség alatt, az összes pólóm kiszöszösödött, nem volt semmi gond.
A kis magzatka nem kínoz téged, arról nem tehet, hogy nő a "medencéje". Majd később kérd, hogy ne kínozzon, amikor már nem fér el szegény és a bordáid közé nyújtja a lábát. Na az húzós lesz.
Kellemes babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!