Volt e ilyen panasza és szedett e rá vmit? Van úgy hogy egy hétig nem tudok wczni és szekrekedesem is van Hamar puffadok
kevés vizet iszol azért nem tudsz vécézni
puffadás ellen meg szedj Degasin-t
Én is így jártam, vizet pedig nagyon sokat iszok-ittam. Magnosolv volt a magnéziumom, dupláztam az adagom, ha WC-re akartam menni. Ilyen durva székrekedésnél nem hajtott meg nagyon de segítség volt az biztos.
Puffadásra nekem nem segített semmi, de nálam ehhez nem kell terhesség. Csak a bevált cseppem nem használhattam pozitív teszttől.
Igazából Espumisant próbáltam egyedül terhesen, mást jó szívvel nem javasolnak a betegtájékoztatók :/ Nekem egyáltalán nem segített.
Ezt iszom a 7dik honaptol aranyer miatt. Azota tokeletesen puha a szekletem meg ha csokit is eszek :) minden nap 4 kiskanal kb 3 dl gyumolcsleben feloldva. Barmelyik gyogyszertarban kaphato, kb 1500-1800ft. 1 doboz kb 1-1.5 honapig tart ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!